Comença a aprendre història a partir de 10 anys

Els antics grecs van ser els mercaders i navegants més espectaculars de la mar Mediterrània. La seva cultura va ser tan important que va establir les bases de tot el que tindria lloc a Europa des de llavors, amb aportacions tan importants com la invenció de la democràcia o dels Jocs Olímpics. Descobreix qui va ser Alexandre el Gran, com es van desenvolupar la famosa guerra de Troia o la batalla dels tres-cents, quines van ser les grans meravelles de l’Antiguitat, com l’oracle de Delfos, el far d’Alexandria o l’estàtua de Zeus a Olímpia, i com van influir tot Occident amb la seva escultura, teatre i arquitectura.

Si vols conèixer més coses sobre civilitzacions antigues, i aquest cop amb llibres de ficció, no dubtis a llegir la col·lecció Els Exploradors del Temps.

Llibres de la col·lecció Història il·lustrada:

1) Roma
2) Els vikings
3) L’antiga Grècia
4) L’antic Egipte (pròximament) 

Consulta la web de l’editorial per a veure la seva data de publicació.

Activitum.cat: «El recomanem especialment per aquells infants que ja tenen interès en la Història, ja que és un recurs molt bo per a que aprenguin més sobre aquestes civilitzacions en concret. Trobem que la informació està molt ben estructurada i permet veure de manera molt clara la successió d’esdeveniments per tal d’entendre a fons la rellevància d’aquest període històric.»

Usuària de Facebook: «Un llibre molt bo per a iniciar els nens a la lectura.»

me quiero bañar, aprender pasito a pasito, cuentos bebes, libros bebes, cuentos lactantes, aprender, cuentos carton,


Amb el suport de:

cultura generalitat

Información adicional
Característiques

Autor i il·lustrador: Miguel Ángel Saura Edat: +10 anys Format: 14,5*20,4 cm Pàgines: 116 ISBN: 978-84-19898-11-1 Preu: 11,95 EUR